Colloidaal Goud-/zilverwater, Wie Heeft Ervaring

Gepubliceerd apr. 13, 23
8 min read

Het Productieproces Van Colloïdaal Zilver: Hoe Wordt Het Gemaakt?

We zijn nog nergens een gedegen wetenschappelijke onderbouwing tegen gekomen dat deze ‘fonkelende’ therapie effect heeft. In diverse culturen wordt aan goud en zilver al van oudsher geneeskrachtige eigenschappen toegedicht (Colloïdaal: dat gezever over zilver). De Chinezen lieten eeuwen geleden gouden munten meekoken in groente en rijst. Dit met de bedoeling om sporen van dit geneeskrachtige metaal binnen te krijgen (Nano Zilver kopen).

En in het Wilde Westen deed bijna iedere cowboy een zilveren dollar in zijn water en melk. Dit zou een zuiverende werking hebben. De farao’s in het oude Egypte stimuleerden de goudwinning om de gezondheidszorg op peil te houden. Ook zou zilver in de Eerste Wereldoorlog zijn gebruikt om gewonden te verzorgen.

Colloïdaal Zilver: Een Veelzijdig Supplement Voor GezondheidColloïdaal Zilver: Een Natuurlijke Remedie Voor Weerstand En Vitaliteit

‘Bewegen zonder Pijn’ heeft dus geen mening over goudwater en zilverwater bij gewrichtsklachten. Uiteraard bent u vrij om colloïdaal goud of zilver eens uit te proberen om te zien wat het met úw klachten doet. Deze middelen zijn vooral verkrijgbaar bij reformwinkels en adviesdrogisten, of te bestellen via internet. Wilt u deze alternatieve therapie liever gaan volgen onder begeleiding van een natuurarts? Zoek dan eens op de site van de Vereniging ter Bevordering van Natuurlijke Geneeswijzen.

Wat Is Het Effect Van Zilver Op Micro-organismen

Met de wetenschap dat water een geheugen heeft en mede als gevolg hiervan een boodschap kan doorgeven is het interessant om te kijken naar de helende werking van edelmetalen als zilver en goud. Naast de reguliere functie van de Aqua Aurora Vitaliser®, het terugbrengen van de natuurlijke trilling in water (het wissen van ongewenste informatie van schadelijke stoffen), is het namelijk ook mogelijk om informatie van bepaalde elementen aan het water toe te voegen en daarmee effecten te realiseren zonder dat een dergelijk element daadwerkelijk aan het water wordt toegevoegd.

Bron: Belangrijk hierbij is dat u zich realiseert dat u bij gebruik van een Aqua Aurora Vitaliser® (met toevoeging van de informatie van de desbetreffende stof aan het water) het colloïdale zilver of goud zelf niet meer nodig heeft! Iedere cowboy die een paar honderd jaar geleden naar het wilde westen van Amerika trok wist dat hij altijd een zilveren dollar bij zich moest hebben om te overleven in de woestenij.

Zilver staat namelijk al sinds mensheugenis bekend als het beste antibioticum tegen virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en prionen dat er op aarde fysiek bestaat. Voor zover bekend zijn er meer dan duizend infectie ziekten die niet tegen zilver bestand zijn. Collodiaal zilver natuurlijke antibiotica. Over hoe zilver nu precies werkt lopen de meningen echter uiteen.

Colloïdaal Zilverwater / Nano Zilver

Het is immers niet het atomaire zilver dat het werk doet maar de vrije energie die door de interdimensionale poort de zieke atomen, cellen binnenkomt. Zilver is dus een interdimensionale bruggenbouwer tussen onvrije atomaire en vrije isotopische intelligente energie. Tevens zal zilver de goede virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en prionen in ons lichaam niet doden omdat deze bij het gezonde spectrum, dimensie en bandbreedte van een gezond mens passen en dus al over voldoende vrije energie beschikken.

Colloïdaal Zilver: Een Veelzijdig Supplement Voor GezondheidColloïdaal Zilver - 1 Liter

Dit is dus helemaal het geval bij gebruik van een vitaliser (door alleen de informatie/eigenschappen van het zilver toe te voegen). Vandaag is het middels electrolyse mogelijk om microscopisch, colloïdaal, kleine deeltjes van een zuiver zilver staafje in water los te weken, waar het direct zowel intern als extern voor uw fysieke lichaam gebruikt kan worden (Colloidaal Zilver en Goud).

De Wetenschap Achter Colloïdaal Zilver: Hoe Werkt Het?Colloïdaal Zilver: Onderzoek En Studies Naar De Effecten

Het zilver in colloïdale vorm remt de micro-organismen in hun groei door haar bacteriestatische invloed. Door de relatief milde werking wordt het evenwicht hersteld tussen de mens en zijn commensalen. De darmflora wordt hierdoor niet aangetast. Colloïdaal zilver is inzetbaar bij verstoringen van het biologische evenwicht tussen bacteriën, virussen en schimmels van diverse aard.

Colloïdaal Zilver: Een Belangrijk Onderdeel Van Holistische Geneeskunde

Het is een krachtig preparaat dat vaak een verlossende doorbraak blijkt te zijn bij slepende ontstekingen. Ook preventief blijkt colloïdaal zilver zeer waardevol te zijn. Bij neusverkoudheid, met vorming van dik gekleurd slijm door secundaire bacteriële infectie en nadat het verkoudheidsvirus de weerstand van de slijmvliezen in eerste instantie heeft verlaagd, is het neus druppelen een aangename maar vooral ook doeltreffende toepassing.

Voor het oplossen van slijm, pus en vocht dat zich in de holtes heeft verzameld kan men colloïdaal zilver heel goed in combinatie gebruiken met de Kalium bichromicum complex kruidendruppels of tabletjes. Colloïdaal zilver is trouwens niets nieuws. Colloïdaal Zilver: Het Geheim van Oude Beschavingen. Het werd al in het begin van deze eeuw ontdekt en toegepast bij de gewonden van de Eerste Wereldoorlog.

Nog steeds is het niet goedkoop, maar als je de verbluffende en vaak snelle resultaten ziet, is de prijs niet onoverkomelijk. Voor langdurige gebruikers bestaat de mogelijkheid om zelf een zilvermaker aan te schaffen. Maar met een Aqua Aurora Vitaliser is zelfs dit dus niet nodig! Tijdens de genezing van Lyme van Henk, maar ook door voorgeschreven gebruik van colloïdaal zilver bij iemand met slepende griep symptomen, bleek dat colloïdaal zilver eveneens een nadelige invloed op het genezingsproces heeft.

Colloïdaal Zilver: Een Belangrijk Onderdeel Van Holistische Geneeskunde

Door meting middels bioresonantie merkten we dat de stralingseffecten niet optreden bij toepassing van de frequentie van zilver. Dat in het verleden colloïdaal zilver goed werkte valt te verklaren uit het feit dat er toen veel minder straling was. Maar in de huidige tijd wordt stralingsbelasting steeds bepalender. Zilver heeft niet alleen bacterie-dodende eigenschappen, het blijkt ook het afweersysteem in bepaalde functies te ondersteunen, waardoor er afvalstoffen zoals urinezuur worden losgemaakt en uitgescheiden.

Hierdoor kunnen in het begin van een behandeling symptomen ontstaan wanneer deze vrij gekomen stoffen niet snel genoeg afgevoerd kunnen worden. De uitscheiding van deze stoffen moet plaats vinden via de nieren. Sommige afvalstoffen moeten eerst door de lever, onze chemische fabriek, afgebroken worden voordat ze door de nieren uitgescheiden kunnen worden.

Wanneer de uitscheiding niet snel genoeg gaat kan het lichaam via de slijmvliezen, luchtwegen, mond, maag, darmen en de huid een weg naar buiten zoeken voor zijn afvalstoffen. Dit gaat meestal vergezeld met symptomen van de slijmvliezen of de huid. U doet er in al deze gevallen goed aan uw leefgewoontes, eten, drinken, rust en beweging, levensvreugde, eens goed onder de loep te nemen en hier verandering in aan te brengen (Het Effect van Colloïdaal Zilver op Infecties en Ziekten).

Colloïdaal Zilver - 1 Liter

In het colloïdale goud zit ook colloïdaal zilver. Dit om eventuele bacteriële belastingen uit te sluiten. Het is door de wet niet toegestaan om in een gebruiksadvies diverse ziektes bij naam te noemen waar colloïdaal goud nog meer toegepast zou kunnen worden. U kunt deze wel in de literatuur en publicaties vinden die verschijnen.

Het toepassingsgebied is anders dan bij zilver, waarbij het bij goud dan vooral gaat om spier en reumaklachten, de weerstand en aandoeningen van het zenuwstelsel. De gezondheidsvoordelen van colloïdaal goud. Michael Faraday, de beroemde Engelse scheikundige maakte in 1857 voor het eerst zuiver colloïdaal goud. Goud komt voor als sporen element in het lichaam en vooral in de hersenen.

Het symbool is afkomstig van het Latijnse woord Aurum, dat lichten of glazen betekent. Goud is het 74ste element in de lijst van meest voorkomende elementen op aarde. Colloïdaal Goud is niet zo zeer een bacteriedoder als wel een belangrijke mentale, weerstand en immuunsysteem versterker. Colloïdaal Zilver: Het Natuurlijke Antisepticum voor Huid en Lichaam. Volgens Dr. Gary Smith en Dr.

Werkt Colloïdaal Zilver En Goud Bij Artrose & Reuma?

Goud verhoogt het IQ zoals blijkt uit onderzoek en kan in vele gevallen pijn en andere ongemakken verlichten - Het Geheim van Colloïdaal Zilver: Een Eeuwenoud Huismiddeltje. De Chinezen gebruiken al eeuwen lang gouden munten die meegekookt worden in de rijst en groenten om sporen van goud binnen te krijgen. Colloïdaal goud stuurt het mechanisme van de lichaamswarmte en heeft een positief effect bij rillingen, opvliegers en nachtelijk zweten.

Goud is een DNA booster en stimuleert de levenskracht. Van colloïdaal goud zijn geen bijwerkingen bekend volgens wetenschappelijke onderzoeken. In de Verenigde Staten is colloïdaal goud, net als colloïdaal zilver, een gewild middel geworden, vrij op de markt te verkrijgen en goedgekeurd door de FDA. Colloïdaal goud wordt ingezet bij veel mentale, psychische en lichamelijk ongemakken en problemen.

Colloïdaal zilver, ook bekend als nano zilver, is een suspensie van kleine zilverdeeltjes in een vloeistof - Colloïdaal Zilver: De Waarheid over Zilverdeeltjes en Gezondheid. Het is een eeuwen oude remedie die wordt gebruikt voor de . Bovendien is ons colloïdaal zilver:

Colloïdaal Zilver: Onderzoek En Studies Naar De Effecten
colloidaal zilver

Echt colloïdaal zilver met een deeltjesgrootte van 0,65 nm tm ongeveer 60 nm is altijd geel en afhankelijk van het aantal mg/liter zal de kleur geel, meer of minder intens zijn. Vanaf ongeveer 4 ppm zilverdeeltjes (zilveratomen-clusters) kan je, hetzij, heel miniem waarneembaar, de gele kleur waarnemen. Colloïdaal Zilver: De Rol in Alternatieve en Complementaire. De gele uitstraling van colloïdaal zilver komt omdat zilverdeeltjes (nano zilverdeeltjes) lichtkleuren absorberen en de tegenovergestelde lichtkleuren weerkaatsen.

Navigation

Home

Latest Posts

Nano Zilver 1000ml

Published May 17, 23
6 min read

Colloidale Supplementen Kopen

Published May 13, 23
5 min read

Luxe Fruit Op Het Werk 50 Stuks

Published May 11, 23
7 min read